Mjöbäcksvillan

En kund som vi jobbar med löpande och blev först med att lansera vår Wisibel-plattform på sin hemsida.

Kort om uppdraget

En kund som vi jobbar med löpande och en stor bidragande anledning till flera av de produkter vi nu levererar till marknaden. Blev först med att lansera vår Wisibel-plattform på sin hemsida. Fantastiskt kul och vi hoppas att detta bara är början på en lång och utvecklande samarbetspartner både för projektering och marknadsmaterial.

Mjöbäcksvillan har verkligen givit oss ett stort förtroende från dag 1, tack för det!

Några rader från kunden:

”Det är ett nöje att samarbeta med Vizcon, de ser lösningar där andra kanske hade sett problem. De har utan tvekan utvecklat en av marknadens bästa huskonfiguratorer.
”First Choice Bygg Online” är lättnavigerad och tydlig. Den är följsam och laddas oerhört snabbt trots att allt är uppbyggt i 360°. ”Kunderna” kan se husmodellen i alla vinklar, både interiör och exteriör, detta upplevs mycket positivt. Alla produktval som finns i konceptet finns även i konfiguratorn och ”kunden” har möjlighet att visa pris för materialleverans eller nyckelfärdigt. När ”kunden” gjort sina val visas en sammanställning som denne kan välja att spara, dela eller skicka in till oss. Våra hussäljare/representanter runt om i Sverige upplever att konfigurationerna som skickas in är väldigt kvalificerade leads.”


Vi ser fram emot nästa steg tillsammans med Vizcon


Glenn Larsson / Marknadsansvarig