Kontakta oss

Vizcon startades av Martin Carlsson och med målet att genom stort engagemang, erfarenhet och smart teknik hjälpa till att göra byggprocessen bättre och tryggare för slutkunden.

Vårt team

Martin Carlsson

Grundare/Ägare

Martin jobbade tidigare som snickare och även affärsutvecklare på Ästad Vingård, 2014 började han med 3d-visualisering för att underlätta för sina kunder och tydligare kunna presentera sina modeller. 

 

Martin Jobbar nu med att driva företaget i en härlig anda och mot höga mål. Hans vision är att kunna utveckla inte bara företaget utan hela byggbranschen.

Viktor Valdemarsson

Byggingenjör/BIM-projektör

Viktor är snickare i grunden och utbildade sig vidare till byggingenjör, direkt efter utbildningen började Viktor hos oss.

 

Här jobbar han mestadels med att projektera och ta fram produktionshandlingar till husfabriker runt om i landet.

Christian Pehrsson

Byggingenjör/BIM-projektör

Christian kommer från ett familjeföretag inom anläggningsbranschen. Han sadlade om till byggingenjör, började jobba som takstolskonstruktör. 2019 började han hos oss på Vizcon.

 

Christian jobbar främst mot husleverantörer och tar fram allt från bygglovshandlingar till produktionshandlingar.

Johan Ringqvist

Byggingenjör/BIM-projektör

Johan är utbildad som behörig snickare och arbetat några år innan han vidareutbildade sig till BIM-projektör, han har arbetat som både konstruktör och projektör på arkitektur och konstruktionsföretag. 2020 Började han på Vizcon.

 

Hos oss kommer Johan först och främst projektera villor och ta fram handlingar för prefab-produktion och montagehandlingar.

Sofie Johansson

Byggingenjör/BIM-projektör

Sofie är utbildad byggingenjör och har jobbat som takstolskonstruktör i 4 år innan hon började hos oss våren 2020. Sofie kommer att ha störst fokus på att hjälpa byggföretag med både A & K ritningar samt statikberäkningar.

 

Vi tror mycket på långsiktiga samarbeten med byggföretag, att förenkla deras vardag, och dessa samarbeten kommer Sofie att utveckla hos oss.

Sara Grimberg

Administration/Marknadsföring

Baltzar Mattsson

Utvecklingsansvarig

Baltzar är systemvetare i grunden och har sedan 2016 jobbat med mjukvaruutveckling. Han jobbar med såväl backend som frontend och fokuserar på att bygga hållbara verktyg som löser problem för byggbranchen. 

 

På Vizcon ansvarar han för vidareutveckling och underhåll av plattformen som Vizcon tillhandahåller samt använder internt för att effektivisera verksamheten. 

Lucas Adolfsson

Produktansvarig

Lucas har under flera år jobbat med försäljning och utveckling av mjukvara. 2016 började Lucas tillsammans med kollegor utveckla 3D-plattformen Wisibel för visualisering och försäljning av byggnader.   

 

På Vizcon ansvarar Lucas för visualiseringsplattformen Wisibel, och jobbar även med kund- och partnerrelationer. 

Elin Hall

Projektansvarig

Elin har en bakgrund i management, inredningsdesign och kundservice.

 

På Vizcon jobbar Elin som projektansvarig för vår tillvalsväljare samt med att sätta upp våra kunders specifika material- och produktbibliotek.

 

Alexander Johansson

Arkitekt

Alexander är utbildad arkitekt med bakgrund från Umeås och Chalmers arkitektprogram.

 

Sedan hösten 2020 arbetar Alexander på Vizcon med att stärka vår arkitektoniska kompetens. Hans främsta område är gestaltningsfaser för både villor och mindre flerbostadshus.

Följ vår resa

Följ oss på sociala medier, mejla eller slå oss en signal om du undrar något eller bara vill diskutera branschen i stort.

Kontakta oss

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Tel: 0346-466 900

Email: info@vizcon.se

Ätrastigen 5a

Falkenberg, 311 38

white-Vizcon-logo 2.png