Kontakta oss

Vizcon startades av Martin Carlsson och med målet att genom stort engagemang, erfarenhet och smart teknik hjälpa till att göra byggprocessen bättre och tryggare för slutkunden.

Vårt team

Martin Carlsson

Grundare/Ägare

Martin jobbade tidigare som snickare och även affärsutvecklare på Ästad Vingård, 2014 började han med 3d-visualisering för att underlätta för sina kunder och tydligare kunna presentera sina modeller. 

 

Martin Jobbar nu med att driva företaget i en härlig anda och mot höga mål. Hans vision är att kunna utveckla inte bara företaget utan hela byggbranschen.

Viktor Valdemarsson

Byggingenjör/BIM-projektör

Viktor är snickare i grunden och utbildade sig vidare till byggingenjör, direkt efter utbildningen började Viktor hos oss.

 

Här jobbar han mestadels med att projektera och ta fram produktionshandlingar till husfabriker runt om i landet.

Chrstian Pehrsson

Byggingenjör/BIM-projektör

Christian kommer från ett familjeföretag inom anläggningsbranschen. Han sadlade om till byggingenjör, började jobba som takstolskonstruktör. 2019 började han hos oss på Vizcon.

 

Christian jobbar främst mot husleverantörer och tar fram allt från bygglovshandlingar till produktionshandlingar.

Johan Ringqvist

Byggingenjör/BIM-projektör

Johan är utbildad som behörig snickare och arbetat några år innan han vidareutbildade sig till BIM-projektör, han har arbetat som både konstruktör och projektör på arkitektur och konstruktionsföretag. 2020 Började han på Vizcon.

 

Hos oss kommer Johan först och främst projektera villor och ta fram handlingar för prefab-produktion och montagehandlingar.

Sofie Johansson

Byggingenjör/BIM-projektör

Sofie är utbildad byggingenjör och har jobbat som takstolskonstruktör i 4 år innan hon började hos oss våren 2020. Sofie kommer att ha störst fokus på att hjälpa byggföretag med både A & K ritningar samt statikberäkningar.

 

Vi tror mycket på långsiktiga samarbeten med byggföretag, att förenkla deras vardag, och dessa samarbeten kommer Sofie att utveckla hos oss.

Sara Samuelsson

Administration/Marknadsföring

Följ vår resa

Följ oss på sociala medier, mejla eller slå oss en signal om du undrar något eller bara vill diskutera branschen i stort.

Kontakta oss

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Tel: +46 73-20 35 995

Email: info@vizcon.se

Ätrastigen 5a

Falkenberg, 311 38

white-Vizcon-logo 2.png