Wisibel Bygghub

Sälj kompletta
byggnader

Plattformen för projekthantering, mängdning & försäljning av byggnader.

Molnplattformen Wisibel Bygghub är framtagen för att göra försäljning och projekthantering enklare för er som byggföretag och byggvaruhandel. Här finns verktygen för att dela dokument, beställa ritnings- & mängdningstjänster, bjuda in kunder & samarbetspartners till projektsidor samt ett stort byggnadsbibliotek med färdiga byggnader redo att säljas av er.

Byggnadsbiblioteket

I bygghuben ingår fler än 40 färdigritade byggnader som ni kan använda som underlag för försäljning och i kommunikation med era kunder. Ni kan enkelt lägga ut byggnaderna på er hemsida samt skicka över det till era kunder.

Varje byggnad innefattar:

A-ritningar som underlag till bygglov

Materiallistor för att smidigt offerera

3D-konfigurator för inspiration och tillvalshantering

Bilder

Byggnadsbeskrivning

Dela byggnader med dina kunder

Några av byggnaderna i biblioteket

10 Attefallshus

Arkitektritade attefallshus med maximerad boarea

10 Garage

Garage & carportar som passar en eller flera bilar med integrerade förråd

10 Förråd

Små & större förråd i olika stilar

10 Uterum

Unikt framtagna av Novoroom
Öppna byggnadsbiblioteket
Här kan ni också ladda upp era referensprojekt och dela dessa med era kunder.

10 attefallshus

Arkitektritade attefallshus med maximerad boarea

10 Garage

Garage & carportar som passar en eller flera bilar med integrerade förråd

10 Förråd

Små & större förråd i olika stilar

10 uterum

Unikt framtagna av Novoroom
Öppna byggnadsbiblioteket
Här kan ni också ladda upp era referensprojekt och dela dessa med era kunder.

Projekthantering

I Wisibel Bygghub kan du hantera dina byggprojekt genom att bjuda in projektdeltagare och dela information på ett och samma ställe. Genom att ladda upp filer, skicka ut notiser och hantera kunders önskemål och tillval på en plats säkerställer du en enklare projekthantering.

Checklistor

Skapa checklistor direkt i ett projekt. Du kan både använda förutbestämda mallar eller skapa egna checklistor unika för varje projekt.

Kundens tillval i 3D

Kunden får en egen inloggning till projektet och kan göra sina tillval i 3D när en byggnad eller kundunik 3D-konfigurator är tillagd. Varje projekt kan ha flera byggnader och konfiguratorer kopplat till sig.

Ritnings- & Mängdningstjänst

Beställt enkelt rithjälp av oss direkt i plattformen till ett rabatterat timpris. Ladda upp och skicka in befintliga skisser, ritningar, ideér eller önskningar så hjälper vi dig med offertritningar, mängdning, projektering och 3D-modeller.

Dela dokument

På projektsidan kan du ladda upp dokument som du vill dela med dina samarbetspartners och kunder. Med en enkel dra- & släppfunktion blir filerna du vill dela tillgängliga.

Leads

Alla intresseanmälningar som skickas in via ditt byggnadsbibliotek sparas i bygghuben. En notis skickas till din mejl och kundens kontaktuppgifter finns sparade för enkel uppföljning. Du kan också manuellt registrera en potentiell kund som tagit kontakt med dig på annat vis.

Kom igång och boka demo

Vi hjälper dig att komma igång med Wisibel Bygghub. Kontakta oss för fler referensprojekt eller boka en demo för att se ett av era egna projekt i Bygghuben.