wisibel-vizcon-hushub.png
Software
Wisibel – en molnplattform för att sälja fler byggnader och hantera projekt sömlöst.
En innovativ lösning

Wisibel är utvecklad av Vizcon för att förenkla och förbättra bygg- och fastighetsbranschen. Plattformen har ett enkelt syfte:

Att ta tillvara på era BIM-modeller för försäljning, marknadsföring och kommunikation.

 

Föreställ dig möjligheten att under säljprocessen ge din kund tillgång till en 3D-modell av huset som renderas i realtid i Webbläsaren. Din kund får möjlighet att se exakt hur huset ser ut, göra visuella tillval både exteriört och interiört, samt på ett enkelt sätt kunna efterfråga ändringar.

 

I samband med detta får du en central plats för projektet gällande kommunikation och information, helt automatiskt med materialåtgång och allt. Detta är Wisibel.

imac-mockup-png-4.png
image10.jpeg
Wisibel HusHub

Modulen HusHub används för att kommunicera hur något ser ut. Det kan exempelvis vara en kundunik villa i försäljnigsstadie, ett kataloghus på er hemsida, garage, uterum eller hela lägenhetskomplex. Er BIM-modell laddas upp till Wisibel, och skapar automatiskt en kundupplevelse som är helt unik. Kunden får tillgång till 3D-modellen via en URL-länk, som funkar på mobilen, datorn och surfplattan.

 

Med HusHubsmodulen kan ni applicera tillval, prislogik och dokument till 3D-modellen. Vi kan också applicera avancerade regelverk till HusHubben, som exempelvis priser som variera beroende geografi eller tillval som påverkar priset på andra tillval.

 

När ni blir kund sätter vi upp ert tillvalsbibliotek med materialval, färger och produkter i 3D i dialog med er. Vi anpassar också er kundprofil så att plattformen blir helt anpassad efter ert varumärke.

Wisibel Calculator

Denna modul plockar ut all data ur BIM-modellen och kalkylerar fram olika värden. Detta kan t.ex. vara en mängdning av allt material till huset eller en skarp offert. Men det kan också vara ett dokument som talar om vilka olika ytor som varje underentreprenör skall räkna på, eller en plocklista som brädgården kan få där allt material är specat per lägenhet, hus eller modul. Möjligheterna är oändliga med denna modul.

image6.png
image8.png
image7.png
Sales support 3.png
Ett urval av våra referenser