3.jpg
Design
Arkitektur - Konstruktion - Marknadsmaterial - Prefabritningar - Visualiseringar
En helhetslösning

Vi tar ett helhetsgrepp på projekteringsprocessen och erbjuder därför allt ifrån först konceptskiss på villor eller bostadsområden till fullständig projektering och marknadsmaterialet.

 

Vi jobbar med arkitekt och konstruktör runt samma bord från dag ett vilket skapar bättre slutprodukter och mindre krångel. Detta resulterar alltid i en mer kostnadseffektiv byggnation.

 

Vi hjälper även till med försäljningsmaterial i form av projekthemsidor, visualiseringar, tillvalsväljare och mycket mer.

Projektlinje

Våra bästa projekt är de där vi tar fram en konceptskiss eller volymberäkning på ett område för att

sedan ta detta vidare med bygglov, konstruktion och övrig projektering.

 

Utöver detta så tar vi även fram projektunika hemsidor med grafisk profil, bostadsväljare, visualiseringar och tillvalshantering. Vi vill leverera hela kedjan för att bostadsprojekten skall bli så smidiga och proffsiga som är möjligt.

Konceptskiss
Projektidentitet
Visualiseringar & projekthemsida
Projektering & produktionshandlingar
Offertritningar
Bygglovshandlingar
Bostadsväljare & tillvalsväljare
Byggstart
Är du någon av nedanstående aktörer så tveka inte en sekund att höra av er för att diskutera era framtida projekt.
Arkitekter

För arkitekter som vill ta del av alla fördelar med att använda BIM. Effektivisera era processer internt och externt med våra produkter.

Markexploatörer

För markägare som behöver sy ihop det optimala teamet för att genomföra ett bygge. Vi vägleder er och erbjuder rätt kontakter.

Bostadsutvecklare

För er som utvecklar, säljer, bygger bostadsprojekt, stort som smått, och bygger industriellt. Vi erbjuder stora effektiviseringsmöjligheter.

Byggföretag

För byggföretag som vill vara en del av / få kunskap om den revolution som just nu händer med 3d-verktyg och att bygga mer industriellt.

Ett urval av våra referenser

Följ vår resa

Följ oss på sociala medier, mejla eller slå oss en signal om du undrar något eller bara vill diskutera branschen i stort.

Kontakta oss

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Tel: 0346-466 900

Email: info@vizcon.se

Ätrastigen 5a

Falkenberg, 311 38

white-Vizcon-logo 2.png